Logo

[Afdelinger] [FC Nyt] [Billeder] [Bestyrelser] [Børneattest]

Aerobic/Aqua ] Badminton ] Bowls ] [ Floorball ] Folkedans ] Håndbold ] Krocket ] Petanque ] Norddjurs Motionsvenner ] Hovedafdelingen ]

 

 

 
 
 

Hvad er floorball?

Floorball er et sjovt holdspil med plads til alle, hvor motionister og øvede kan spille sammen. I FC Grenaa bliver der spillet på et plan, hvor alle kan være med, både de hurtige og de mere tekniske spillere. Er man ikke den bedste til fodbold og håndbold, eller har du lyst til at prøve noget andet, kan det være at floorball lige er sagen!


Hent folder som pdf

Reglerne er simple. Der er normalt 5 markspillere og 1 målmand, men da det er et hårdt spil, skal der udskiftes ofte, og derved gøres der plads til både store, samt små hold.

Hvad kræver det at være med?

Det eneste man skal bruge for at kunne spille Floorball i FC Grenaa er indendørs sko og almindeligt sportstøj. Når man er blevet medlem af klubben, får man udleveret en stav, som man kan kalde sin egen.

Hvem kan være med?

I FC Grenaa Floorball, vil vi opstarte et floorballhold bestående af elever og studerende i og nær Grenaa. Her vil både være plads til drenge og piger i alderen 15-20 år.

Hvad med kontingent?

De første 2 gange er gratis, derefter er prisen for at være medlem 200 kr. halvårligt.

Træningstider

Træningerne kommer til at finde sted i Grenaa idrætscenters træningshal onsdage kl. 19:30 Du skal være velkommen til at møde og deltage i en sjov floorball træning. Adresse: GRENAA IDRÆTSCENTER YDESVEJ 2 & 8 8500 GRENAA.

Kontakt

Er du interesseret I at deltage, så mød op til en træning, eller kontakt en af os hvis du har yderligere spørgsmål.

Poul Nielsen: 42 19 66 03 eller poheni@outlook.com
Bolette Bøving: 30 72 28 34 Borlette@me.com
Bolette Agnete Bøving på Facebook
Facebook.com/FCGrenaaFloorball