Logo

[Afdelinger] [FC Nyt] [Billeder] [Bestyrelser] [Børneattest]

Aerobic/Aqua ] Badminton ] Bowls ] Floorball ] Folkedans ] Håndbold ] Krocket ] [ Petanque ] Norddjurs Motionsvenner ] Hovedafdelingen ]

 

 

 
 
 

FC Petanque

FC Petanque spiller hver onsdag kl. 18.30 og lørdag kl. 13.00 på Petanquebanen Grenaa Idrætscenter, Stadion Alle 15. Vi har et godt socialt klima, deltager i stævner, og vi har 3 hold tilmeldt i DGI forårsturnering.

FC har 20 medlemmer og der kan sagtens være flere, og i den forbindelse har man sammen med 3F efterlønsklub og FC Krocket indledt et samarbejde om at lave et par aktivitetsdage over et par timer om året, hvor man kan prøve spillet, og få et større kendskab til spillet.

Petanquespillerne er til rådighed med rådgivning og fif, og hvor en øvet og en uøvet danner hold Næste arrangement arbejder vi på, at det bliver i august måned for 3F efterlønnere.

I øjeblikket arbejder vi med at forbedre klubhuset, så det bliver handicapvenlig, med indgang til huset og toilet.

Oplysninger kan fås hos Knud Vad resten af året da formanden Kent Oldenborg skal arbejde i udlandet i en periode. FC er åbne for at evt. grupper eller venner der er interesseret i at prøve spillet som opvarmning til en fest eller et andet formål.

FC har Petanquekugler man kan låne i starten. Man kan gæste spille for 10 kr. pr. person pr. gang.

Yderligere oplysninger kan fås hos formanden:
Kent Oldenborg, Århusvej 28, 8500 Grenaa
Telefon: 41 11 32 58, e-mail: oldenborg-lundbek@ofir.dk